پلوسی در واكنش به بی كفایتی كاخ سفید؛ ترامپ در مقابل بیش از ۱۲۵ هزار كشته كرونا در آمریكا كاری نمی كند
بهمن: رئیس مجلس نمایندگان آمریكا در انتقاد از بی كفایتی دولت كشورش در مقابله با ویروس كرونا اعلام نمود: ترامپ در مقابل بیشتر از ۱۲۵ هزار كشته كرونا در آمریكا كاری نمی نماید.
به گزارش بهمن به نقل از مهر، «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا امروز یکشنبه و در پیامی توئیتری در انتقاد از بی کفایتی کاخ سفید در مقابله با ویروس مهلک کرونا نوشت: بیش از ۱۲۵ هزار کشته در آمریکا (به دلیل کرونا) وجود دارد.
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در این خصوص افزود: ما بیشترین نرخ بیکاری را بعد از دوره رکود بزرگ اقتصادی در کشور داریم. با وجود این، دونالد ترامپ و جمهوری خواهان واشنگتن با نادیده گرفتن اقتصاد آمریکا و مشکلات بهداشتی، هیچ اقدامی انجام نمی دهند.
این در حالیست که «نانسی پلوسی» روز گذشته شنبه نیز در پیامی توییتری نوشته بود: ترامپ و جمهوری خواهان واشنگتن در رابطه با وی برنامه مراقبت بهداشتی جز این که شما ضد عفونی کننده «لیسول» (Lysol) تزریق کرده یا مایعات سفید کننده بنوشید، ندارند.
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در توصیف رئیس جمهور وحزب جمهوریخواه در کشورش نوشت: آنها بی محابا جان آمریکائی ها را در معرض خطر قرار داده اند.
گفتنی است، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری ایالات متحده پیش تر در اقدامی که دست مایه تمسخر محافل رسانه ای جهان شد، پیشنهاد کرد که شاید بتوان به افراد مبتلا به کووید -۱۹ داروی ضدعفونی کننده تزریق کرد تا ریه هایشان تمیز شود.
در جلسه توجیهی مذکور در اوایل اردیبهشت ماه امسال، بیل برایان مدیر بخش علوم و فناوری وزارت کشور آمریکا نتایج پژوهش اخیر تیم خودرا اعلام کرد؛ تأثیر ضدعفونی کننده ها و نیز «دمای بالا و محیط مرطوب» در تسریع از میان رفتن ویروس جدید کرونا قسمتی از این پژوهش بود. وی اظهار داشت: «این ویروس در نور خورشید سریع تر می میرد.»
اشاره به این نکات سبب شد تا ترامپ که پس از بیل برایان سخن می گفت، راهکارهای تازه ای را که به ذهنش می رسید، به شکل پیشنهاد و پرسش مطرح کند.
ترامپ که از تأثیر دمای بالا در روند از میان رفتن ویروس شنیده بود کنجکاو شد که اگر نوری قوی را به درون بدن بیمار بتابانند چه تأثیری خواهد داشت وی اظهار داشت: حالا فرض کنید نور شدیدی به تن بیمار بدهیم، حالا چه فرابنفش چه هر نور خیلی قوی دیگری، فکر کنم گفتید که هنوز این کار را امتحان نکرده اید» و اضافه کرد: «فرض کنید این نور را ببرید داخل بدن، حالا یا از پوست یا از یک راه دیگر، و فکر می کنم گفتید که این را هم امتحان می کنید. ضدعفونی کننده ای را دیده ام که ظرف یک دقیقه کارش را می سازد. حالا آیا راهی دارد که بشود مثلاً همین را تزریق کرد، مثل تمیزکاری؟ خب این ویروس می رود داخل ریه، تعدادش در ریه فوق العاده زیاد می شود، پس امتحان کردن این کار جالب است.
کارشناسان پزشکی به سرعت به این پیشنهادها واکنش نشان دادند. دکتر وین گوپتا، متخصص ریه، و کارشناس سیاست های بهداشت عمومی در آمریکا، اظهارات فوق را «پیام های بهداشتی ناشایست» خواند.
وی اظهار داشت: اشاره به تزریق هرگونه ضدعفونی کننده به بدن یا خوردن آن غیرمسئولانه و خطرناکست. این کار شیوهٔ مرسومی است که افراد وقت خودکشی از آن استفاده می نمایند.
منبع: بهمن