گزارش بهمن؛ مرکز مطالعات عراق با ۷۰ عنوان به نمایشگاه کتاب رسید
بهمن: مرکز مطالعات عراق از بین ۱۸۴ عنوان کتاب خود با ۷۰ عنوان به سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران رسیده است.
به گزارش بهمن به نقل از مهر، غرفه مرکز مطالعات عراق در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران آغاز به کار کرد.
این مرکز بعد از سال ۲۰۰۳ از قدیمی ترین مراکز مطالعاتی دانشگاهی عراق است و توانسته بیش از ۱۸۴ عنوان کتاب علمی در حوزه های مختلف همچون تعاملات عراق و نیازمندی های علمی جامعه عراق منتشر و روانه بازار نشر کند. شماره ۱۹۱ با عنوان «طوفان الاقصی، و الخارطة المستقبلیة لمحور المقاومة فی ظل المتغیرات الدولیة الراهنة» آخرین شماره از تولیدات این مرکز است.
مشکلات انتقال کتاب از عراق به ایران سبب شد مرکز یاد شده از بین ۱۸۴ عنوان فقط با ۷۰ عنوان در این دوره از نمایشگاه شرکت نماید. کمیته علمی مرکز مطالعات عراق متشکل از اساتید بازنشسته یا اساتید درحال تدریس دانشگاه عراق هستند، بنا بر این این غرفه از تنوع کتابی خوبی برخوردارست. در این غرفه آثاری از حل مشکلات عراق گرفته تا شهادت شهید سلیمانی و کیفیت محاکمه آمریکا در این جنایت به چشم می خورد. این کتاب در دانشگاه های ایران نیز به عنوان منبع علمی رفرنس داده می شوند.
تصویر شهید سردار قاسم سلیمانی روی جلد کتاب های زیادی در این غرفه توجه را جلب می کند. در ابتدا این طور بنظر می رسد که شاید این مرکز درباره ی شهدای ایرانی غیر از سردار سلیمانی تألیفی داشته باشد، اما وقتی با مسؤول غرفه وارد گفت و گو می شوی، می گویند مرکز مطالعات عراق درباره ی شخصیت های فرا ملی و فرا منطقه ای ایران همچون امام خمینی (ره)، آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله العالی) و سردار سلیمانی کتاب چاپ کرده است. عراقی ها درباره ی حاج قاسم می گویند: «او چه گوارای مسلمان هاست.»
تهاجم فرهنگی و آرمان های امت اسلامی در بیانات رهبر معظم انقلاب از دیگر مطالبی است که مرکز یاد شده به آنها پرداخته، کتاب نوشته و منتشر نموده است.
دانشگاهیان بیشترین مخاطب غرفه مرکز مطالعات عراق هستند. باتوجه به همسایگی ایران و عراق و تعاملات این دو کشور، موجب این گلایه شده که چرا مرکز مطالعات عراق در ایران دفتر فروش و نمایندگی ندارد.
منبع: bahman24.ir