به گزارش بهمن، یك عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاكید بر این كه تغییر شرایط كنونی كشور از راه انتخابات صورت می پذیرد تصریح كرد: بنابراین معترضین باید در انتخابات مجلس حضور بیشتری داشته باشند.
اصغر مسعودی در گفتگو با ایسنا، در مورد تفاوت رقابت های سیاسی در انتخابات دوم اسفندماه سال ۱۳۹۸ با انتخابات های گذشته اظهار داشت: در ابتدا باید این را بیان كنم كه ما امیدواریم مردمی كه در این چهار دهه پای انقلاب و ارزش ها بوده و همیشه پرشور در صحنه حضور پیدا كردند این دفعه در صحنه انتخابات فضا را مانند گذشته گرم نگه دارند. در مورد تفاوت این انتخابات با انتخابات گذشته باید گفت زمانی نگاه اكثریت بر این بود كه اصولگراها می توانند مشكلات را حل كنند در دوره بعدی اقبال مردم به سمت اصلاحات بود و آنها فكر می كردند اصلاح طلبان می توانند مشكلات را برطرف كنند، اما در این چند دوره انتظارات مردم محقق نشد. در این انتخابات هم شاید دیگر مردم به این جریان های سیاسی اعتماد نداشته باشند.
این عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره ی موانع جدی شكل گیری فضای انتخاباتی در مورد بزرگترین چالش پیش روی انتخابات سال ۱۳۹۸ و راهكارهای عبور از آن چالش خاطرنشان كرد: مهم ترین چالشی كه می توان در این عرصه اشاره نمود در واقع قطع اعتماد مردم به مسؤلان می تواند بزرگترین چالش باشد. باآنكه ما شاهد مشكلات زیادی در كشور همچون مسائل معیشتی، بیكاری، كاهش ارزش یارانه های نقدی در مقابل گرانی، اختلافات سیاسی، وجود برخی تبعیض ها و بی عدالتی ها، عدم مدیریت گرانی كالا به دنبال اصلاح قیمت بنزین، ناكارآمدی سیستم اداری و دیگر موارد بوده و هستیم كه برای برون رفت از آن دولت و مجلس شورای اسلامی باید پای حرف و وعده های خود بایستند؛ چون كه اگر اینگونه نباشد اعتماد عمومی سلب خواهد شد و عدم تحقق این وعده ها باعث تزلزل همین اعتماد عمومی خواهد شد.
مسعودی در مورد این كه فضای گرم انتخاباتی چگونه و با چه الزاماتی تشكیل خواهد شد و چه دستگاه ها و نهادهایی در اینباره كمك كنند، تصریح كرد: رسانه ها، احزاب، گروه ها و صداوسیما باید فضایی را ایجاد كنند كه مردم با شور و اشتیاق در انتخابات شركت كنند؛ در واقع اگر مردم از این شرایط كشور دولت یا مجلس شورای اسلامی ناراضی باشند وظیفه دارند در قبال سرنوشت خودشان در انتخابات شركت نمایند، چون كه اگر مجلس شورای اسلامی از نظر آنها كارآمد نباشد می توانند با شركت در انتخابات مجلسی كارآمد را رقم بزنند. در واقع مردم باید نمایندگانی را به مجلس شورای اسلامی بفرستند كه درد آنها را بدانند. نماینده ای كه با رانت و با فریب نماینده بشود نمی تواند به مطالبات مردم جامه عمل بپوشاند.
این عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در انتها تصریح كرد: اگر مجلسی كارآمد و قوی را شاهد باشیم وزرای قوی هم بر سر كار خواهند بود. اگر مردم خواستار تغییر هستند باید توجه نمایند كه تغییر از مسیر انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات ریاست جمهوری محقق می شود. مردم باید با عنایت به معیارهایی كه دارند در انتخابات حضور پیدا كنند، در واقع حضور معترضین در انتخابات باید در مقایسه با دیگران بیشتر باشد، چون كه تغییر شرایط از راه مجلس و شركت در انتخابات مجلس شورای اسلامی محقق خواهد شد.