به گزارش بهمن یك عضو فراكسیون امید تصریح كرد كه باید مكانی برای تجمعات مردم در نظر گرفته شود تا شاهد كشیده شدن اعتراضات به كف خیابان ها نباشیم.
ابوالفضل سروش در گفتگو با ایسنا، با اشاره به تجمعات اخیر در اعتراض به اصلاح قیمت بنزین اظهار نمود: از زمان دولت آقای خاتمی همواره این بحث مطرح بود كه باید مكانی مشخص وجود داشته باشد تا مردم در صورت داشتن نقد و یا اعتراضی در آنجا جمع شده و صحبت هایشان را بیان كنند، مكانی كه می تواند محلی برای میتینگ احزاب یا ان. جی. اوها هم باشد. از آن زمان تابحال طرح های مختلفی عرضه شده اما به نتیجه نرسیده است متاسفانه هر وقت مشكلی برای كشور رخ می دهد و با ناهنجاری مواجه می شویم باردیگر یادمان می افتد كه باید مكانی برای برگزاری تجمعات وجود داشته باشد اما پس از تلاش دو سه ماهه نتیجه ای حاصل نمی گردد.
وی افزود: دلسوزان تاكید بر وجود مكانی برای برگزاری تجمعات دارند اما برخی تنگ نظری ها و سنگ اندازی ها مانع می شود، همان ها امروز باید بیایند و جواب دهند كه چطور می خواهند با اعتراضاتی روبرو شوند كه به كف خیابان ها كشیده شدند انگار این بی تدبیری ها تمام شدنی نیست.
این نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی با تاكید بر ضرورت فراهم كردن بسترهای لازم برای طرح اعتراضات و انتقادات مردم به اصلاح قیمت بنزین خاطرنشان كرد: باید حق اعتراض به مردم داده شود. راهكار آن است كه برای آنها مكانی جهت برگزاری تجمعات شان در نظر گرفته شود كما این كه قرار بود خیابان مردم یعنی خیابان كنار مجلس شورای اسلامی بعنوان محل تجمعات در نظر گرفته شود كه با همین استدلال هم این خیابان از شهرداری گرفته شد، اما نه تنها این اتفاق رخ نداد كه دیواركشی هم صورت گرفت.
سروش با بیان این كه «نمونه دیگر بی تدبیری ها را می توان در نحوه تصمیم گیری برای افزایش قیمت بنزین دید»، توضیح داد: نباید همه تقصیر را به دوش دولت انداخت چون نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مقصر هستند دولت در سه سال گذشته پیشنهاد افزایش قیمت بنزین را در بودجه های سنواتی عرضه كرد، اما مجلسی ها شلوغ كرده و با آن مخالفت كردند. وقتی دلار ۱۰۰۰ تومان شد بنزین ۱۰۰۰ تومان بود تا چند روز پیش دلار ۱۲ هزار تومان شده و بنزین هنوز لیتری ۱۰۰۰ تومان بود. سوال این است كه چرا مجلس اجازه نداد كم كم قیمت بنزین اضافه شود. ما خودمان بخشی از این بی تدبیری را انجام دادیم.