با حضور رئیس مركز توسعه حل اختلاف آیین اعطاء پروانه اولین دوره میانجیگری برگزار شد
به گزارش بهمن آیین اعطاء پروانه اولین دوره میانجیگری با حضوررئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور برگزار گردید.
به گزارش بهمن به نقل از ایسنا، به نقل از میزان، حجت الاسلام والمسلمین صادقی در این جلسه اظهار نمود: هدف این است که کسانی که وارد عرصه میانجیگری می شوند با قوت و مهارت لازم وارد شوند و بتوانند در این حوزه موفق عمل کنند.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور تصریح کرد: این جلسه برای تقدیر از کسانی است که رتبه های برتر را در آزمون میانجی گری بدست آورده اند.
وی اظهار داشت: امیدواریم این افراد به کمک حل و فصل اختلافات کیفری مردم بیایند.
صادقی با اشاره به اینکه هم به افراد و هم موسسات پروانه داوری هم داده شود، اظهار داشت: موسسه میانجی گری شرایط ویژه ای دارد که بعد از احراز شرایط میتوان با دریافت پروانه موسسه فعالیت کنند.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور بیان نمود: اگر موسسه ای بتواند هفت میانجیگر را زیر پوشش قرار دهد می تواند در چارچوب موسسه فعالیت کند.
وی اظهار داشت: سفارش ما این است که استان ها در جهت انسجام بخشی تلاش کنند.
صادقی اظهار نمود: بزودی تعرفه های این مورد به تصویب رئیس قوه قضاییه می رسد و ابلاغ خواهد گردید.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور افزود: امیدواریم حوزه میانجی گری حوزه پر رونق و دارای اثرگذاری در حل و فصل اختلافات کیفری مردم باشد.
وی در انتها بر ضرورت همکاری دادگستری ها و دادسراها در این حوزه تصریح کرد.
در آخر این نشست از نفرات برتر آزمون میانجی گری با اهداء هدایایی تقدیر گردید.
صادقی همینطور در جمع خبرنگاران در مورد جلسه امروز اظهار داشت: ما ابتدا یک جلسه قضایی داشتیم و موضوع هایی پیرامون روابط موجر و مستاجر و دستور تخلیه عنوان شد.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور تصریح کرد: بخش دوم، در مورد میانجیگری بود که عزیزانی از سراسر کشور آمدند و در آزمون شرکت کردند و در ادامه ۱۵۰۰ نفر در ابتدا گزینش شدند و در ادامه در گزینش های بعدی حدود ۵۰۰ نفر در سرتاسر کشور توانستند در این آموزش ها موفق شوند و هم اکنون پروانه های آنها آماده تحویل به آنها شده و می توانند کار خویش را آغاز کنند.
وی خاطرنشان کرد: این جلسه اولا به منظور تقدیر از برگزیدگان آزمون در ارتباط با میانجی گری بوده است و دوما به صورت رسمی از امروز امر میانجی گری آغاز به کار می کند.
صادقی با اشاره به اینکه میانجی گری یک تاسیس مهم قضایی است، اظهار داشت: این افراد از بخش خصوصی هستند و بر مبنای ماده ۳۲ قانون آیین دادرسی کیفری دادسراها می توانند پرونده ها و شکایات قابل گذشت را به میانجی گران بسپارند.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور در ادامه اظهار داشت: این افراد، از مردم هستند و کسانی هستند که توانایی مصالحه میان مردم را دارند.
وی اظهار داشت: امیدواریم این افراد در حل و فصل اختلافات کیفری مردم توفیق پیدا کنند.
صادقی ضمن اشاره به تسریع در به سرانجام رسیدن امور با استفاده از ظرفیت میانجی گری به جای رفتن به دادگاه، اظهار داشت: این مورد سبب کاهش اطاله دادرسی و کاهش هزینه های مردم می شود و آثار و برکات خوبی همراه دارد.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور با تشریح سه مسیر ورود پرونده به عرصه میانجی گری اظهار داشت: یک مسیر از دادسراها و دادگاه هاست، مسیر دوم از شوراهای حل اختلاف و مسیر سوم رجوع مستقیم مردم به میانجی گران است.