بهمن: هشتمین نشست هم اندیشی جامعه روحانیت مبارز با احزاب و تشكل های اصولگرا امروز (پنج شنبه ۱۸ مهرماه) در دفتر مركزی جامعه روحانیت برگزار گردید.
به گزارش بهمن به نقل از ایسنا، در ابتدای این نشست آیت الله محمدعلی موحدی كرمانی، رئیس جامعه روحانیت مبارز با اشاره به تلاش آدمی برای پیروز شدن در امتحان های الهی اظهار نمود: برنده شدن در ابتلاء و امتحان های سخت الهی مستلزم تحمل دشواری ها و سختی هاست و بدانیم كه در این راه باید به ریسمان الهی تمسك بجوییم. یكی از این ابتلائات همین انتخاباتی است كه پیش روی ماست و امتحان سختی است چون كه به واسطه آن سرنوشت كشور و انقلاب رقم می خورد.
وی ادامه داد: اگر انتخاب نمایندگان، انتخاب صلحاء باشد همه چیز رو به صلاح و اصلاح می رود. در این آزمون باید متمسك به ولایت بود تا پیروزی حاصل شود.
رئیس جامعه روحانیت مبارز با اشاره به بیان امام راحل در خصوص اینكه “مجلس در راس امور است” اظهار داشت: با مجلس صالح همه مشكلات و تنگناها قابل رفع شدن است و باید كه جایگاه مجلس را دریابیم. بدون تعارف باید بگوییم كه با مجلس مطلوب، فاصله داریم و برای رسیدن به یك مجلس شایسته و راهگشا و گره گشا، باید تعصب های گروهی و سهم خواهی كنار گذاشته شود و از خرده گیری نسبت به یكدیگر در مجموعه جریان ارزشی خودداری نماییم تا به اتحاد و وحدت برسیم.
موحدی كرمانی اضافه كرد: در یك حركت جمعی و تجمعی باید با پذیرش عام و بینش نافذ تلاش نماییم یك مجلس قوی، كاردان و لایق تشكیل گردد و در این راه از تخریب و سیاسی كاری و دست زدن به شیوه های عیر اخلاقی پرهیز شود، هر چند دیگران به شیوه های غیر سالم و ترفندهای فریبنده دست زنند.
در بخش دیگری از این نشست حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز با عرضه گزارشی از كم و كیف تعامل و حضور جامعه روحانیت در فرآیند فعالیت های شورای ائتلاف اظهار داشت: خوشبختانه در لزوم و اهمیت دستیابی به یك ائتلاف موثر و فراگیر هیچ اختلاف نظری در بین اجزای شورای ائتلاف و تشكل های انقلابی و ارزشی وجود ندارد. ما هم بعنوان جامعه روحانیت از تمام جریانها و تشكل های سیاسی انقلابی حمایت خواهیم كرد و عمیقا دنبال ائتلاف حداكثری هستیم.
وی با اشاره به لزوم های عمل مشترك همه نیروهای ارزشی، اضافه كرد: ائتلاف باید فراگیر باشد و هدف ما تقویت نظام و حل مشكلات مردم با برخورداری از مجلسی انقلابی، صالح و راهگشا و دولتی كارآمد و دستگاه قضایی عادل و قاطع خواهد بود.
در انتها نشست حاضرین در جلسه به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند. احتیاج به یك مدل جامع و راهبردی سیاسی برای اقدام و عمل در عرصه انتخابات، پرهیز از آشفتگی های سیاسی و ناهماهنگی های درون جناحی، ضرورت انتخاب كاندیداها بر مبنای شاخص ها و نه سهم خواهی ها، اهمیت قشر خاكستری و فضای مجازی و رسانه ای، اتخاذ یك گفتمان مقبول و مطلوب مردم، پرهیز از افتادن در دام دوقطبی سازی ساختگی و تصنعی و ضرورت اخلاق گرایی سیاسی در قبال اجزای جریان ارزشی و ولایی در زمره مهم ترین نكات و پیشنهاداتی بود كه توسط اعضای شركت كننده یاد شده و تاكید قرار گرفت.